Chrysler-, Dodge- ja Jeep-huolto

Luotettava monimerkkikorjaamo palveluksessa

Huoltomme ammattilaisille on kertynyt vuosikymmenten saatossa erikoisosaamista Chryslerin, Dodgen ja Jeepin valmistamiin autoihin. Kun tarvitset autohuoltoa tai korjausta, varaa huolto paikalliselta tamperelaiselta autohuolloltasi, niin tiedät saavasi ykköstason palvelua. Luotettavaa paikallista autohuoltoa Tampereen Lielahdessa.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon

Huollamme autosi myös takuuaikana valmistajan ohjeiden mukaisesti tehdastakuun säilyttäen. Voit siis luottaa autohuoltomme palveluihin minkä ikäisen ajokin kanssa tahansa!

Autohuolto Tampereella – meihin voit luottaa

Käytämme kaikissa huoltotöissä aina vain uusinta teknologiaa, laadukkaita varaosia sekä valmistajan tuoreinta tietoa sekä ohjeita eri automallien huollosta. Näin voit olla varma siitä, että auton arvo säilyy ennallaan.

Säännöllinen autohuolto ylläpitää käyttöikää

Erityisesti auton määräaikaishuolto, kausihuolto ja vuosihuolto on suunniteltu auton valmistajan toimesta niin, että vuosien ja kilometrien kertyessä autoa huolletaan säännöllisesti ja oikealla tavalla. Ennakoivalla huollolla varmistetaan, että auto pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kestää mahdollisimman pitkään.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon

Pikakorjauksesta isompiin remontteihin

Osaamisemme ja resurssimme mahdollistavat autosi huollon niin pienissä pikakorjauksissa kuin isommissakin moottorin tai vaihteiston remonteissa. Ilmastointihuolto, öljynvaihto, jakohihnan vaihto ynnä muut huollot ovat meille tuttuja. Olipa ongelma mikä tahansa, me voimme varmasti auttaa sen kanssa!

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihto on yksi huolloista, joka tulee jokaisessa autossa vastaan ennemmin tai myöhemmin. Jakohihnan vaihtovälin näet autosi ohjekirjasta, mutta useimmiten vaihtoväliksi suositellaan 90 000-120 000 kilometriä. Mikäli kilometrit ovat täynnä ja tarvitset jakohihnan vaihtoa tai jotain muuta autohuoltoa Tampereen Lielahdessa tai lähistöllä, ota meihin yhteyttä!

Autohuolto laskulla tai osamaksulla

Meillä voit maksaa autohuoltosi, kuten esimerkiksi määräaikais- tai vuosihuollon, myös laskulla tai osamaksulla. Lisää joustoa maksusuunnitelmaan 30 päivällä korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Luota ammattilaiseen, kun haluat autollesi vain parasta

Monipuolinen autokorjaamomme palvelee Tampereen Lielahdessa, kun tarvitset huoltoa ja korjausta. Varaa huoltosi etukäteen tai tule suoraan paikan päälle, niin katsotaan yhdessä autosi tilanne sekä huoltotarve ja saat luotettavan kustannusarvion.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon