Chrysler-, Dodge- ja Jeep-huolto

Luotettava monimerkkikorjaamo palveluksessa

Huoltomme ammattilaisille on kertynyt vuosikymmenten saatossa erikoisosaamista Chryslerin, Dodgen ja Jeepin valmistamiin autoihin. Kun tarvitset autohuoltoa tai korjausta, varaa huolto meiltä niin tiedät saavasi ykköstason palvelua.

Huollamme autosi myös takuuaikana valmistajan ohjeiden mukaisesti tehdastakuun säilyttäen. Voit siis luottaa autohuoltomme palveluihin minkä ikäisen ajokin kanssa tahansa!

Autohuolto, johon voit luottaa

Käytämme kaikissa huoltotöissä aina vain uusinta teknologiaa, laadukkaita varaosia sekä valmistajan tuoreinta tietoa sekä ohjeita eri automallien huollosta. Näin voit olla varma siitä, että auton arvo säilyy ennallaan.

Säännöllinen huolto ylläpitää käyttöikää

Erityisesti auton määräaikaishuolto on suunniteltu auton valmistajan toimesta niin, että vuosien ja kilometrien kertyessä autoa huolletaan säännöllisesti ja oikealla tavalla. Ennakoivalla huollolla varmistetaan, että auto pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja kestää mahdollisimman pitkään.

Pikakorjauksesta isompiin remontteihin

Osaamisemme ja resurssimme mahdollistavat autosi huollon niin pienissä pikakorjauksissa, kuin isommissakin moottorin tai vaihteiston remontissa. Olipa ongelma mikä tahansa, me voimme varmasti auttaa sen kanssa!

Huolto laskulla tai osamaksulla

Meillä voit maksaa autohuoltosi, kuten esimerkiksi määräaikaishuollon, myös laskulla tai osamaksulla. Lisää joustoa maksusuunnitelmaan 30 päivällä korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Luota ammattilaiseen, kun haluat autollesi vain parasta

Monipuolinen autohuoltomme palvelee Tampereen Lielahdessa, silloin kun huoltoa ja korjausta tarvitset. Varaa huoltosi etukäteen tai tule suoraan paikan päälle, niin katsotaan yhdessä autosi tilanne sekä huoltotarve, niin saat luotettavan kustannusarvion.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon