Toyota-huolto

Valtuutetussa merkkihuollossa voit luottaa laatuun

Lue lisää Toyota-huollon ajankohtaisista eduista ja varaa huolto.

Toyota-huolto

Valtuutettuna Toyota merkkihuoltona huoltotöissä käytetään viimeisintä teknologiaa ja ajantasaista merkkikohtaista tietoa. Käytettävät varaosat ovat alkuperäisiä tai tehdaskunnostettuja. Tuo Toyotasi kokeneeseen autohuoltoon Tampereen Lielahteen.

Luotettava ja osaava Toyota merkkihuolto

Käyttämällä paikallista tamperelaista merkkihuoltoa kaikissa Toyotasi huolloissa ja korjaustarpeissa, ylläpidät autosi arvoa ja turvallisuutta. Käyttämämme varaosat ovat alkuperäisiä tai tehdaskunnostettuja, jotka kunnioittavat sekä ympäristöä että budjettiasi.

Isompi remontti tai pikakorjaus, onnistuu Toyotan merkkihuollossa

Oli remontti iso tai pieni, huollamme Toyotasi kuntoon. Kauttamme saat vuosihuollon, kausihuollon ja määräaikaishuollon lisäksi esim. tuulilasin korjauksen ja vaihdon, korjausmaalaukset, ilmastointihuollot, kolhujen korjaukset, öljynvaihdon, jakohihnan vaihdon tai mittavammankin moottoriremontin. Autohuoltomme sijaitsee Tampereen Lielahdessa.

Varaa Toyota-huolto

Auton ilmastointihuolto ja öljynvaihto

Autojen ilmastointihuolto kannattaa tehdä vähintään kolmen vuoden välein, jolloin ilmastointi pysyy varmasti kunnossa. Huoltamalla auton ilmastointia pidät sen toiminnassa ja nautit tulevaisuudessakin viileästä autosta kesän helteillä. Ilmastointihuollon säännöllisyydellä vältät kalliit ilmastoinnin korjaukset.

Säännöllinen öljynvaihto puolestaan auttaa auton moottoria pysymään toimintakunnossa.

Varaa ilmastointihuolto tai öljynvaihto

Autohuolto osamaksulla tai laskulla

Meillä voit maksaa autohuoltosi, kuten esimerkiksi määräaikaishuollon tai vuosihuollon, myös laskulla tai osamaksulla. Maksusuunnitelmaan saat lisää joustoa 30 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Merkkihuollossa pidät Toyotasi huippukunnossa

Kun huollon tai korjauksen tarve yllättää, Tampereen Lielahdessa palvelee monipuolinen autokorjaamomme. Voit varata huollollesi ajan etukäteen tai tulla paikan päälle. Voimme yhdessä katsoa huollontarpeen ja autosi tilanteen. Meiltä saat luotettavan kustannusarvion.

Varaa Toyota-huolto