Autohuolto laskulla tai osamaksulla

Lisää joustoa autohuoltoon

Autohuollon hinta voi yllättää, eivätkä isommat remontitkaan tule aina kello kaulassa. Svean kautta voit maksaa autohuoltosi korottomalla maksuajalla tai jakaa sen osamaksuiksi.

30 päivää korotonta maksuaikaa auton huoltolaskuun

Meillä käydessäsi saat aina tietää autohuollon hinnan ennen töihin ryhtymistä, mutta etenkin isompi korjaus voi tulla välillä hankalaan paikkaan. Saat lisää joustoa autohuollon rahoitukseen hyödyntämällä Svean tarjoaman mahdollisuuden maksaa autosi huolto laskulla, jossa on 30 päivän maksuaika – täysin korottomasti ja kuluttomasti. Myyjämme tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Autohuolto osamaksulla

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa, voit eräpäivään mennessä päättää maksaa laskun erissä. Erissä maksaminen tuo vielä korotonta maksuaikaa enemmänkin lisää joustoa, sillä voit itse päättää kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on 10 % avoinna olevasta saldostasi. Erissä maksamisen ohjeet löytyvät laskusi tilinsiirtolomakkeelta

Haluatko tietää lisää laskulla ja osamaksulla maksamisesta?

Auto on usein välttämättömyys, joten sen huoltaminen ja kunnossa pitäminen on meille tärkeää. Kerromme mielellämme lisää korottomasta maksuajasta ja osamaksumahdollisuudesta, ota vain yhteyttä tai kysy lisää kun käytät autosi meillä huollossa.

Ota yhteyttä