Katsastushuolto

Aja katsastukseen turvallisin mielin

Tampereen Lielahdessa sijaitsevassa autohuollossamme tehdään myös niin kutsuttua katsastushuoltoa. Tämän palvelun kautta voit ajaa katsastukseen varmana siitä, että auto läpäisee tarkastuksen puhtain paperein. Paikallinen luotettava autokorjaamo Tampereen Lielahdessa.

Autohuoltomme toimii jo yli 30 vuoden kokemuksella Tampereen Lielahdessa. Vuosien aikana olemme kerryttäneet erikoisosaamista useista eri automerkeistä ja -malleista. Autamme nopeasti ja luotettavasti aina, kun autosi tarvitsee huoltoa tai korjausta, jotta voit jatkaa matkaa taas turvallisesti.

Varaa aika katsastushuoltoon

Kaikki ajoneuvot tulee katsastaa säännöllisesti

Ajoneuvot katsastetaan auton iästä riippuen 1-4 vuoden välein. Voit tarkistaa oman autosi seuraavan katsastusajankohdan Traficomista, rekisteröintitodistukselta tai katsastustodistukselta. Säännöllisellä katsastuksella pyritään varmistamaan, että ajoneuvo on turvallinen ja lainmukainen.

Ei enää hylkäyksiä – tuo auto katsastushuoltoon

Katsastushuolto on ennakoiva autohuolto, jossa varmistamme että autossa ei ole mitään vioista, jotka johtavat hylkäykseen. Katsastustarkastuksessa hylkäykseen johtavat syyt ovat aina sellaisia, jotka tekevät auton käytöstä vaarallista, riskeeraavat liikenneturvallisuuden tai haittaavat ympäristöä. Katsastushuolto on siis erityisen tärkeä, jos autoa ei ole vuosi- tai määräaikaishuollettu hetkeen.

Varaa aika katsastushuoltoon

Mitä katsastushuoltoon sisältyy?

Autohuoltoon tuotu auto käydään huolellisesti läpi katsastustarkastuksen tapaan, jotta voimme antaa luotettavan kustannusarvion mahdollisista korjaustöistä. Kun olet hyväksynyt esitetyt toimenpiteet ja niistä koituvat kustannukset, teemme autolle tarvittavat korjaukset, joiden jälkeen ajoneuvo läpäisee katsastuksen ongelmitta.

Auton katsastus ja huolto samalla käynnillä

Katsastushuollon jälkeen voimme viedä auton puolestasi katsastukseen, jolloin pääset kaikkein helpoimmalla. Avaimet käteen -periaatteella toimiva katsastus ja katsastushuolto on vaivaton – riittää, kun toimitat auton meille, me hoidamme loput!

Varaa katsastushuolto hyvissä ajoin ennen katsastusajan viimeistä päivää

Koska korjaamme autosta ainoastaan korjausta vaativat viat, on jokainen katsastushuolto yksilöllinen. Varaa huoltoaika ja tule käymään autokorjaamolla Tampereen Lielahdessa, niin teemme autollesi katsastustarkastuksen ja annamme kustannusarvion katsastushuollon laajuudesta riippuen. Muista varata riittävästi aikaa ennen viimeistä katsastuspäivää. jotta kaikki korjaukset ehditään tehdä ajoissa ennen auton katsastusta.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon