Katsastushuolto

Aja katsastukseen turvallisin mielin

Tampereen Lielahdessa sijaitsevassa autohuollossamme tehdään myös niin kutsuttua katsastushuoltoa. Tällä palvelulla voit ajaa katsastukseen varmana siitä, että auto läpäisee tarkastuksen puhtain paperein.

Autohuoltomme toimii jo yli 30 vuoden kokemuksella, jonka aikana olemme kerryttäneet erikoisosaamista useista eri automerkeistä ja -malleista. Autamme nopeasti ja luotettavasti aina kun autosi tarvitsee huoltoa tai korjausta, jotta voit jatkaa matkaa taas turvallisesti.

Kaikki ajoneuvot tulee katsastaa säännöllisesti

Ajoneuvot katsastetaan auton iästä riippuen 1-4 vuoden välein. Voit tarkistaa oman autosi seuraavan katsastusajankohdan Traficomista, rekisteröintitodistukselta tai katsastustodistukselta. Säännöllisellä katsastuksella pyritään varmistamaan, että ajoneuvo on turvallinen ja lainmukainen.

Ei enää hylkäyksiä – tuo auto katsastushuoltoon

Katsastushuolto on ennakoiva huolto, jossa varmistamme että autossa ei ole mitään vioista, jotka johtavat hylkäykseen. Hylkäykseen johtavat syyt ovat aina sellaisia, jotka tekevät auton käytöstä vaarallista, riskeeraavat liikenneturvallisuuden tai haittaavat ympäristöä.

Mitä katsastushuoltoon sisältyy?

Huoltoon tuotu auto käydään huolellisesti läpi, jotta voimme antaa luotettavan kustannusarvion mahdollisista korjaustöistä. Kun olet hyväksynyt esitetyt toimenpiteet ja niistä koituvat kustannukset, teemme autolle tarvittavat korjaukset joiden jälkeen ajoneuvo läpäisee katsastuksen ongelmitta.

Voimme myös katsastaa auton puolestasi

Katsastushuollon jälkeen voimme viedä auton puolestasi katsastukseen, jolloin pääset kaikkein helpoimmalla. Avaimet käteen -periaatteella toimivalla katsastuksella ja katsastushuollolla riittää, kun toimitat auton meille niin hoidamme loput!

Varaa katsastushuolto hyvissä ajoin ennen katsastusajan viimeistä päivää

Koska korjaamme autosta ainoastaan korjausta vaativat viat, on jokainen katsastushuolto yksilöllinen. Varaa huoltoaika ja tule käymään Tampereen Lielahdessa, niin katsomme autosi läpi ja annamme kustannusarvion katsastushuollon laajuudesta riippuen. Muista varata riittävästi aikaa ennen viimeistä katsastuspäivää. jotta kaikki korjaukset ehditään tehdä ajoissa.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon