Nissan-huolto

Mielenrauha on taattu merkkihuollossa

Onko aika Nissanin määräaikaishuollolle, tai kaipaako se korjausta? Käyttämällä valtuutettua merkkihuoltoa voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon

Valtuutettuna Nissan-merkkihuoltona käytämme huoltotöissä ainoastaan uusinta merkkikohtaista tietoa, tuoreinta teknologiaa ja alkuperäisiä tai tehdaskunnostettuja varaosia. Tuo Nissanisi Tampereen Lielahteen kokeneeseen autohuoltoon.

Laadukkaasti, luotettavasti ja ympäristöä kunnioittaen

Käyttämällä kaikissa määräaikaishuolloissa, kausihuolloissa, auton vuosihuollossa tai muissa korjaustarpeissa paikallista tamperelaista merkkihuoltoa, ylläpidät autosi turvallisuutta ja arvoa. Käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosia ja tehdaskunnostettuja osia, jotka huomioivat sekä ympäristön että budjettisi.

Pikakorjaus tai isompi remontti, onnistuu Nissan-merkkihuollossa!

Huollamme Nissanit kuntoon, remontin koosta riippumatta. Kauttamme saat määräaikaishuollon, kausihuollon ja vuosihuollon lisäksi esim. kolhujen korjaukset, korjausmaalaukset, ilmastointihuollot, jakohihnan vaihdon, öljynvaihdon, tuulilasin korjauksen ja vaihdon tai mittavammankin moottoriremontin. Autohuoltomme sijaitsee Tampereen Lielahdessa.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon

Säännöllisiä huoltoja – auton ilmastointihuolto ja öljynvaihto

Nissanin kuin muidenkin autojen ilmastointihuolto kannattaa tehdä vähintään kolmen vuoden välein ilmastoinnin vielä toimiessa. Näin pidät auton ilmastoinnin toiminnassa ja nautit viileästä autosta kesähelteillä myös tulevaisuudessa. Säännöllisellä ilmastointihuollolla vältät myös kalliit ilmastoinnin korjaukset.

Säännöllinen öljynvaihto puolestaan auttaa pitämään auton moottorin toimintakunnossa. 

Varaa ilmastointihuolto tai öljynvaihto

Autohuolto laskulla tai osamaksulla

Meillä voit maksaa autohuoltosi, kuten esimerkiksi määräaikais- tai vuosihuollon, myös laskulla tai osamaksulla. Lisää joustoa maksusuunnitelmaan 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

You+Nissan -asiakaslupaus

Liittymällä You+Nissan -etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä, ja pidämme sinusta huolta. Etuohjelma sisältää esimerkiksi sijaisauton veloituksetta, Nissan Assistance -tiepalvelun ja Nissan+ -tarkastuksen veloituksetta Nissan-merkkihuollossa käydessäsi.

Anna merkkihuollon pitää Nissan huippukunnossa

Monipuolinen autokorjaamomme palvelee Tampereen Lielahdessa, silloin kun huoltoa ja korjausta tarvitset. Varaa huoltosi etukäteen tai tule suoraan paikan päälle, niin katsotaan yhdessä autosi tilanne sekä huollontarve, niin saat luotettavan kustannusarvion.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon