Nissan-huolto

Mielenrauha on taattu merkkihuollossa

Onko aika Nissanin määräaikaishuollolle, tai kaipaako se korjausta? Käyttämällä valtuutettua merkkihuoltoa voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta.

Valtuutettuna Nissan merkkihuoltona käytämme huoltotöissä ainoastaan uusinta merkkikohtaista tietoa, tuoreinta teknologiaa ja alkuperäisiä tai tehdaskunnostettuja varaosia.

Laadukkaasti, luotettavasti ja ympäristöä kunnioittaen

Käyttämällä kaikissa huoltotoimissa merkkihuoltoa, ylläpidät autosi turvallisuutta ja arvoa. Käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosia ja tehdaskunnostettuja osia, jotka huomioivat sekä ympäristön että budjettisi.

Pikakorjaus tai isompi remontti, onnistuu!

Huollamme Nissanit kuntoon, remontin koosta riippumatta. Kauttamme saat määräaikaishuollon lisäksi esim. kolhujen korjaukset, korjausmaalaukset, tuulilasin korjauksen ja vaihdon, tai mittavammankin moottoriremontin.

You+Nissan -asiakaslupaus

Liittymällä You+Nissan -etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä, ja pidämme sinusta huolta. Etuohjelma sisältää esimerkiksi sijaisauton veloituksetta, Nissan Assistance -tiepalvelun ja Nissan+ -tarkastuksen veloituksetta.

Huolto laskulla tai osamaksulla

Meillä voit maksaa autohuoltosi, kuten esimerkiksi määräaikaishuollon, myös laskulla tai osamaksulla. Lisää joustoa maksusuunnitelmaan 30 päivän korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Anna merkkihuollon pitää Nissan huippukunnossa

Monipuolinen autohuoltomme palvelee Tampereen Lielahdessa, silloin kun huoltoa ja korjausta tarvitset. Varaa huoltosi etukäteen tai tule suoraan paikan päälle, niin katsotaan yhdessä autosi tilanne sekä huollontarve, niin saat luotettavan kustannusarvion.

Pyydä tarjous tai varaa aika huoltoon