Tuulilasin korjaukset ja vaihdot Tampereella

Ajoneuvon tuulilasi on ensiarvoisen tärkeä osa turvallista ajokokemusta. Se ei ainoastaan suojaa matkustajia sään vaikutuksilta vaan on osa auton teknistä tukirakennetta. Tuulilasin kunnossa pitäminen on ensisijaisen tärkeää ajoturvallisuuden kannalta ja tarvittaessa tuulilasin korjaus tai vaihto kannattaa suorittaa tarpeeksi ajoissa.

Onko tuulilasissa kiveniskemä tai halkeama?

Varaa aika tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen soittamalla meille. Puhelimessa voimme heti kartoittaa korjaustarpeen ja varata sinulle parhaiten sopivan ajankohdan toimenpiteelle.

Meidät tavoitat ma – pe klo 8:00-16:15 numerosta
0106664928

Soita ja kysy tuulilasin korjauksesta

Milloin auton tuulilasi pitää korjata tai vaihtaa?

Kun tuulilasiin tulee esimerkiksi kiveniskemästä särö tai isompi vaurio, on lasi korjattava tai vaihdettava. Rikkinäinen tuulilasi voi heijastaa valoa ja näin häiritä näkyvyyttä ollen turvallisuusriski. Kun tuulilasin särön korjaus suoritetaan mahdollisimman pian, ei iskukohta pääse laajenemaan ja aiheuttamaan isompaa, tuulilasin vaihtoa vaativaa vauriota. Näin työn teko on myös nopeampaa ja kustannustehokkaampaa verrattuna uuden tuulilasin hankintaan. Lisäksi tuulilasin korjauttaminen ajoissa on ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto.

Onneksi useimmissa tapauksissa kiveniskemät voidaan korjata ilman koko tuulilasin vaihtamista. Jos tuulilasin särö on kahden euron kolikkoa pienempi, saadaan se usein korjaamalla kuntoon. Särön luonteella on kuitenkin vaikutusta, joten huolehdi asiasta ajoissa. Mikäli tuulilasi on vaurioitunut merkittävästi eikä se ole enää korjattavissa, on tuulilasi vaihdettava kokonaan. Vaihtamalla rikkinäisen tuulilasin investoit turvalliseen ajamiseen ja pitkäaikaiseen kestävyyteen.

Mitä tehdä, jos tuulilasiin tulee särö?

Jos auton tuulilasi pääsee vaurioitumaan, on tärkeää suojata särö mahdollisimman pian läpinäkyvällä teipillä, joka estää lian ja kosteuden pääsemisen vaurioon ja mahdollistaa laadukkaamman korjauksen. Särön korjauttaminen mahdollisimman nopeasti estää vaurion laajenemisen ja koko tuulilasin vaihdon.

Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, on korjaus sinulle ilmainen. On sekä sinun että vakutuutusyhtiösi etu, että pienet säröt voidaan korjata ilman lasinvaihtoa. Jos maksat tuulilasin korjauksen itse, voit tiedustella hintaa suoraan meiltä.

Ammattitaitoinen korjaamo hoitaa tuulilasin vaihdot ja korjaukset laadukkaasti

Tuulilasin vaihdot ja korjaukset kannattaa suorittaa ammattitaitoisella korjaamolla, joka varmistaa laadukkaan työn käyttämällä korkealaatuisia tuulilaseja ja korjausmateriaaleja. Korkealaatuiset tuulilasit ja ammattitaitoiset asentajat takaavat, että uusi tuulilasi sopii autoosi ja täyttää valmistajan tekniset vaatimukset.

Tampereen Huoltoykkösellä sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka hoitaa tuulilasien vaihdot ja korjaukset huolella – merkkihuolto-osaamista meiltä löytyy Nissanista ja Toyotasta. Soita meille, niin etsitään tilanteeseesi sopivin ratkaisu!

Tiedossa tuulilasin korjaus tai vaihto? Varaa aika soittamalla meille.

Meidät saat kiinni arkisin klo 8:00 -16:15 puhelimitse numerosta 010 666 4928.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevan linkin kautta.

Yhteydenottolomake