Määräaikaishuollot ammattitaidolla – Tampereen Huoltoykkönen

Huollamme autosi merkistä riippumatta

Teemme määräaikaishuoltoja kaikkiin autoihin, merkistä riippumatta. Autoa on järkevää huoltaa säännöllisesti ja ennakoiden, jotta isommat remontit vältetään. Siksi määräaikaishuollosta kannattaa huolehtia aina autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Kuinka usein auto pitäisi huoltaa? 

Auto kannattaa aina huoltaa merkki- ja mallikohtaisen huolto-ohjelman mukaan. Tyypillisesti määräaikaishuolto tehdään 20.000 tai 30.000 km välein ja valmistajasta riippuen vuosittain tai joka toinen vuosi. Jos olet epävarma oman autosi huoltovälistä, ota meihin yhteyttä ja selvitetään asia.

Varaa aika huoltoon Kysy lisää

Määräaikaishuolto vai kausihuolto?

Määräaikaishuolto viittaa valmistajan määrittelemään huolto-ohjelmaan, jossa tehdään tietyt huoltotoimenpiteet tietyn ajokilometrimäärän täytyttyä. Tyypillisesti määräaikaishuolto tehdään 20 000 tai 30 000 kilometrin välein ja valmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet vaihtelevat auton mukaan. Jokaisessa huollossa ei tehdä samoja toimenpiteitä, vaan määräaikaishuollon sisältö vaihtelee eri kilometrimäärien mukaan. Siksi huollot kannattaa tehdä aina huolto-ohjelman mukaisesti, jotta vältytään isommilta ongelmilta.

Kausihuolto tai vuosihuolto on järkevää tehdä silloin, jos määräaikaishuollon edellyttämät ajokilometrit tai aikarajat eivät vielä täyty, mutta halutaan varmistaa, että auto on hyvässä kunnossa. Esimerkiksi ennen pidempiä automatkoja ja lomareissuja on hyvä teettää vuosihuolto, jos määräaikaishuolto ei ole ajankohtainen. Tavallisesti vuosihuolto on määräaikaishuoltoa suppeampi ja käsittää moottoriöljyjen ja moottorin öljynsuodattimen vaihdon, sekä erilaisia tarkistuksia. Monesti samalla kannattaa vaihtaa myös pyyhkijänsulat ja sisätilan raitisilmasuodatin.

Edessä Nissanin tai Toyotan määräaikaishuolto?

Olemme valtuutettu Nissan- ja Toyota-merkkihuoltokorjaamo ja hyödyntämällä näiden merkkien huolloissa ja korjaustarpeissa osaamistamme, voit olla varma laadukkaasta, autosi arvoa ja turvallisuutta ylläpitävästä lopputuloksesta. Käyttämämme varaosat ovat alkuperäisiä tai tehdaskunnostettuja, kunnioittaen sekä ympäristöä että budjettiasi.

Toyota-huolto Nissan-huolto

Jos olet epävarma, millaista huoltoa autosi kaipaa – me autamme!

Sinun ei tarvitse tietää, millaista huoltoa autosi kaipaa. Ammattilaisemme osaavat arvioida riittääkö autollesi kevyempi kausihuolto, vai onko tarpeen esimerkiksi aikaistaa tai siirtää jotain määräaikaishuoltoon liittyvää toimenpidettä, jottei huollossa tarvitse käydä jatkuvasti.

Huollamme kaikenmerkkiset autot

Meillä Tampereen Huoltoykkösellä on erikoisosaamista Nissan-huolloista, Toyota-huolloista sekä Chrystler-, Dodge- ja Jeep-huolloista, mutta olet tervetullut määräaikaishuoltoon, olipa autosi minkä merkkinen tahansa. Huollamme ammattitaidolla kaiken merkkiset autot, aina valmistajien ohjeita noudattaen.

Varaa aika määräaikais- tai kausihuoltoon!

Voit varata huoltoajan näppärästi verkosta tai jos olet epävarma, millaista huoltoa autosi kaipaa, ota yhteyttä, niin selvitetään!

Meidät saat kiinni arkisin klo 8:00 -16:15 puhelimitse numerosta 010 666 4928.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön allaolevan linkin kautta 

Varaa aika määräaikaishuoltoon